حمایت های ذیل قانون – تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی - توانمندسازی شرکت های دانش بنیان – خدمات تجاری سازی
تسهیلات و خدمات توانمندسازی در قالب خدمات مشاوره تجاری سازی (و همچنین حمایت های در خصوص اخذ کارت بازرگانی، عضویت در اتاق بازرگانی، حضور در نمایشگاه و ...) برای شرکت های دانش بنیان از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه می شود.
توانمندسازی شرکت های دانش بنیان – خدمات تجاری سازی
تامین منابع مالی، تنها یکی از چالش های شرکت های دانش بنیان به ویژه شرکت های دانش بنیان نوپا است.
اغلب کارآفرینان و شرکت های دانش بنیان نوپا، در زمینه مسائل مدیریتی شامل مدیریت کلان کسب و کار، مدیریت منابع انسانی، مدیریت مالی و ... نیز نیازمند توسعه و توانمندسازی هستند. از این رو صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای اجرای ماموریت خود و کمک به تحقق اقتصاد دانش بنیان در کنار ارائه تسهیلات مالی به شرکت های دانش بنیان، خدمات توانمندسازی را نیز در بسته حمایت های خود قرار داده است. دفتر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف توسعه رقابت پذیری شرکت های دانش بنیان در سطح ملی و بین المللی با استفاده از نظرات مشاوران تخصصی اقدام به ارائه مشوق ها و تسهیلات توانمندسازی می کند.
پورتال توانمندسازی:
شرکت های دانش بنیان با ورود به پورتال توانمندسازی به آدرسcbd.nsfund.ir می توانند برای دریافت خدمات توانمندسازی از صندوق نوآوری و شکوفایی، اقدام کنند.
ویژگی اصلی این پورتال ارائه خدمات مختلف و فراهم کردن بسترهایی برای ارتباط دو طرفه با شرکت های دانش بنیان است.
خدمات تجاری سازی:
خدمات تجاری سازی توسط شبکه ملی توانمندسازی و با توجه به نیاز هر شرکت ارائه می شود.
این خدمات در قالب پروژه ای و با همکاری شرکت های تجاری سازی و توانمندسازی به شرکت دانش بنیان ارائه می گردد. صندوق نوآوری و شکوفایی با ارائه تسهیلات ویژه، حامی شرکت های دانش بنیان جهت بهره مندی از این خدمات اختصاصی می باشد.
خدماتی مجزا در قالب خدمات تجاری سازی:
این خدمات در قالب پروژه ای و با همکاری شرکت های تجاری سازی و توانمندسازی به شرکت دانش بنیان ارائه می گردد. صندوق نوآوری و شکوفایی با ارائه تسهیلات ویژه، حامی شرکت های دانش بنیان جهت بهره مندی از این خدمات اختصاصی می باشد
دریافت یا تمدید کارت بازرگانی
دفتر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای اجرای طرح راهبردی تسهیلات و حمایت های توانمندسازی مشوق تجاری سازی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و با هدف حضور شرکتهای دانش بنیان در بازارهای خارجی و تسهیل امور صادرات و ثبت سفارش جهت واردات، اقدام به ارائه خدمت حمایتی دریافت یا تمدید کارت بازرگانی ویژهی شرکت های دانش بنیان در سال 1396 (برای سال های آتی نیز برنامه اتخاذ شده) نموده است. این حمایت ها برای اولین بار و تا سقف یک میلیون تومان جهت خدمت دریافت کارت بازرگانی به شرکت های دانش بنیان نوپا، تولیدی و صنعتی پرداخت می شود.
کارت عضویت در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
دفتر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای اجرای طرح راهبردی تسهیلات و حمایت های توانمندسازی مشوق تجاری سازی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و با هدف حضور شرکتهای دانش بنیان در بازارهای خارجی و تسهیل امور صادرات و ثبت سفارش جهت واردات، اقدام به ارائه خدمت حمایتی عضویت در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران یا استان ها ویژهی شرکت های دانش بنیان در سال 1396 نموده است. این حمایت ها برای اولین بار و تا سقف پانصد هزار تومان جهت عضویت در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران یا استان ها به شرکت های دانش بنیان نوپا، تولیدی و صنعتی پرداخت می شود.
خواهشمند است درخواست خود را از طریق سامانه غزال ثبت نمائید و مراحل اخذ حمایت و راهنمای ثبت نام را مطالعه فرمائید.
حضور در نمایشگاه های ملی و بین المللی
دفتر توانمندسازی صندوق در قالب برنامه راهبردی توانمندسازی و کیفی سازی شرکت های دانش بنیان، اقدام به تهیه لیست نمایشگاه های بین المللی داخلی در سال 1397 نموده است. در فهرست نمایشگاه های مصوب سال 1397 بیش از 50 نمایشگاه بین المللی داخلی مورد حمایت قرار می گیرد و میزان حمایت بلاعوض از حضور هر شرکت دانش بنیان در نمایشگاه های مورد تائید به میزان 70 درصد هزینه کرد حضور و تا سقف 50 میلیون ریال می باشد.
خواهشمند است فهرست نمایشگاه های مورد حمایت را به همراه شرایط دریافت مشاهده نموده و از طریق سامانه غزال، درخواست خود را ثبت نمائید.
عارضه یابی شرکت های دانش بنیان
موفقیت سازمان ها مبتنی بر شیوه های کمی و کاملا منطقی نیست، بلکه بیشتر به عوامل غیرقابل اندازه گیری نظیر انسان ها، کیفیت کار و خدمات مشتری و از همه مهمتر به انعطاف پذیری لازم در مقابل شرایط متغیر بستگی دارد.بقای سازمان ها به درک واقع بینانه از وضع موجود، ترسیم هوشمندانه ی هدف ها و تعیین راهبردهای کارآمد برای ایجاد تغییر بستگی دارد. مبنای برنامه های ایجاد تغییر تشخیص و یا عارضه یابی است. بنابراین عارضه یابی یکی از ابزارهای تحول سازمان است.
منبع: صندوق نوآوری و شکوفایی
مدارک عنوان شده از طرف ارائه کننده خدمت
حمایت های ذیل قانون